avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul Cod Penal - certificat IML 27 de zile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul Cod Penal - certificat IML 27 de zile

Buna seara,va rog sa-mi spuneti cu un certificat de la IML pt muscatura ,cu 27 zile,la ce art se incadreaza in noul cod penal?multumesc. si ce pedeapsa risca vinovatul?
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2014
claudiaivan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:31, 3 Februarie 2014
Este greu de raspuns la obiect in lipsa documentelor din dosar
Partea poate invoca ,sau poate demonstra diferite circumstante,inclusiv provocarea ,care pot conduce la incadrare diferita a faptei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere de autovehicul fara permis sisik92 sisik92 salutare ma numesc alex am 22 de ani si am fost prins conducand fara permis sunt la primul dosar penal nu mai am antecedente penale si vreasu sa stiu si eu ce ... (vezi toată discuția)
Lovire, violenta sau vatamare? ContSters40958 ContSters40958 Buna ziua.Va scriu in speranta ca primesc un sfat de la dvs.In urma cu aproape 3sapt intr-o incaierare cu 2 tipi am fost muscat de fata de unul dintre ei ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis,vătămare corporală din culpa și figa de la ... Bibiii Bibiii Buna seara! In urma cu 3 ani soțul a condus fara permis accidentând o doamna care prin urmare și-a rupt piciorul și a fost operata, soțul are 3 capete de ... (vezi toată discuția)