avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot reprezenta un producator de cartofi intr o piata ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot reprezenta un producator de cartofi intr o piata ?

Buna! Sunt curios sa aflu daca pot reprezenta un producator intr o piata?

Vecinul meu produce cartofi(el are certificat de producator) si eu as vrea sa ii vand cartofii lui la piata. Se poate face lucru ásta cu o procura speciala din care sa reiese ca eu il reprezint la piata?

Normal trebuie ca eu sa fiu persoana juridica, sa iau carfofi pe acte si pe urma sa ii vand. asta stiu happy... vreau sa stiu daca se poate si daca e legal.

Pot vinde doar cu certificatul lui de producator + procura speciala ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:22, 20 Februarie 2014
Cu procura e cam ciudat desi nu ar fi ilegal as zice eu.
Problema ar aparea daca ati vinde zilnic.

Ar trebui sa va angajeze in aceste conditii si sa va plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cineva sa ma lamureasca? cred ca imi sunt incalcate drepturile. cutarescuion cutarescuion Buna seara ! Am cateva \\"nelamuriri\\" daca pot sa le numesc asa si am nevoie de cineva care se pricepe in domeniu. Treaba sta in felul urmator. Am o ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de c-v odille odille O judecatoare a anulat un contract de v-c pentru lipsa pretului din contractul de mandat , se poate asa ceva , ati mai intalnit asemenea situatii multumesc ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Avem un SRL si lucram conform legii cu facturi, case de marcat, oameni angajati, contabil,TVA, taxe, impozite,etc. Vand marfa in piata si incerc ... (vezi toată discuția)