avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare declaratie 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare declaratie 200

Buna ziua,
In declaratia 200, la punctul 4. Castig net anual , pentru un BIA ce se trece?
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu o clarificare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasilica52 , utilizator 13:48, 14 Februarie 2014
BIA ?
Birou Individual de Arhitectura
Pai depinde ce ati optat.
Daca sunteti in sistem real se trece diferenta dintre venituri totale si chelt.
In sist pe norme nimic( nu se depune 200)
Sunt in sistem real.
In instructiunile de completare a declaratiei 200 referiri la rd 4. (Castig net anual) am gasit doar la Secţiunea 4: Câştiguri/pierderi din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise si la
Secţiunea 5: Câştiguri/pierderi din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum şi orice alte operaţiuni similare, altele decât cele cu instrumente financiare tranzacţionate pe pieţe autorizate şi supravegheate de comisia naţională a valorilor mobiliare
si prin excludere am considerat ca in cazul unui BIA/PFA randul 4 (castig net anual) nu trebuie completat.
Doream sa stiu daca undeva apar alte referiri la completarea randului 4. din declaratia 200 si de care sa trebuiasca sa tin cont.
Imi pare rau dar deja ati intrat in anumite domenii mai complicate. Nu se poate da o recomandare doar din aceste date.

Alte discuții în legătură

Doi la suta catre un ong manole silviu manole silviu Buna ziua, in cazul in care asociatul unic al unui SRL doreste sa vireze 2% din impozit catre o organizatie non-profit, ce anume trebuie sa completeze: ... (vezi toată discuția)
2% Sorinsen Sorinsen Conform reglementarilor in vigoare cei care doneaza cei 2% din impozitul pe venituri ( conform art.57 alin.(4) din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal ) ... (vezi toată discuția)
Obligativitate declarare pierderea neta anuala Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi puteti spune cu certitudine daca in ceea ce priveste veniturile din investitii si anume, veniturile obtinute sub forma castigurilor din ... (vezi toată discuția)