avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna sau tichete de masa?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna sau tichete de masa?

Buna ziua

Am un angajat care a fost realocat pentru 2 saptamani in alt punct de lucru perioada in care a primit diurna zilnica, in acest caz el mai primeste tichete de masa pentru perioada realocarii?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:03, 5 Februarie 2014
Potrivit art.11 din Legea nr.142/1998 privind acordarea tichetelor de masa,salariatii nu primesc tichete de masa pe durata delegarii sau detasarii,daca primesc indemnizatie zilnica de delegare sau detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie sub 12 ore vs. tichet de masa eduardvl eduardvl Buna ziua, Pentru persoana care se afla in delegatie sub 12 ore si care nu primeste diurna, conform legislatiei, angajatorul poate acorda salariatului aflat ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna soucadan soucadan Buna ziua, am o nelamurire in urmatorul caz: un salariat pleaca in delegatie duminica ora 17 si se intoarce marti ora 9,30. Intrebarea este, cate zile de ... (vezi toată discuția)
Delegatie-tichete de masa cameliaf cameliaf Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru salariatii care se afla in delegatie, se acorda tichete de masa . Va multumesc (vezi toată discuția)