avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cursuri de mediatori
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cursuri de mediatori

Are cineva idee unde se pot face cursuri de mediatori in jud. Gorj?
Ce pret ar avea acest curs?
Intrati pe situl consiliului de mediere si acolo aflati lista formatorilor din tara.
Da Iulia dar daca vrei sa discuti cu ei pe e-mail, la adresele pe care le fac publice, nu se accepta expedierea mesajului. Deci sunt adrese false.AM INCERCAT LA TOATE CELE TREI CENTRE.
Toate asociatiile din judetul Dolj au site de prezentare unde gasiti telefoanele de contact, cat si adresele de e-mail actualizate. Pentru Gorj este posibil sa se programeze un curs numai daca se formeaza un grup de 15-20 de cursanti, pentru ca scoala de formare sa acopere si costurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrul de mediere diana_79 diana_79 Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator? (vezi toată discuția)
Cursuri mediere silviabrutaru silviabrutaru Centrul Regional de Facilitare şi Negociere- Filiala BRASOV organizeaza Cursuri de Formare de Mediatori Profesionisti. Cursurile se vor desfasura in ... (vezi toată discuția)
Exista cursuri de formare mediatori, fara taxe? elizaplesa elizaplesa As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea ca aceste cursuri de mediere sa se faca fara a se plati. Am inteles ca, sunt anumite ONG uri care organizeaza ... (vezi toată discuția)