avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Teapa firma intermediere locuri de munca strainatate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Teapa firma intermediere locuri de munca strainatate 570 Ron

Buna ziua tocmai ce mi-am luat o teapa de 570 de Ron de la o firma Brasov cu care am semnat un contract de intermediere a unui job in strainatate. Acestia nu mai raspund la telefon. Va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa procedez pentru a-mi recupera banii. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 4 Februarie 2014
Cititi contractul si vedeti pentru ce perioada ei se obliga sa intermedieze. Dupa lecturarea cu atentie a contractului vedeti daca intr-adevar aveti motive a incepe o actiune in recuperarea sumei platite.
Depuneti o sesizare la Inspectoratul Teritorial de Munca si/sau la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intermediere loc de munca platit si neonorat de firma alemoraru alemoraru Buna ziua. Am incheiat un contract de mediere cu o firma din Sibiu , in vederea gasirii unui loc de munca in stainatate. La incheierea contractului am ... (vezi toată discuția)
Verificare societate de plasare a fortei de munca in strainatate alpyne85 alpyne85 Unde trebuie sa ma adresez si sa intreb daca societatea care vreau sa-mi intermedieze un contract de munca in strainatate functioneaza in cadrul legal si nu e ... (vezi toată discuția)
Contract in germania pamina pamina buna seara as avea si eu o intrebare,stie cineva vre-o firma serioasa care duce oameni la munca in strainatate?am luat legatura cu mai multe firme si toate zic ... (vezi toată discuția)