avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

buna. in 2008 am terminat facultatea de stinte economice, in septembrie am fost incadrata ca suplinitor la o scoala primara. In februarie 2009, prin concurs am fost incadrata pe postul de referend achiziti pulice, primarie. Ce salar de baza pot primi? multumes!

Cel mai recent răspuns: puru geta , utilizator 10:58, 22 Aprilie 2009
Sistemul de salarizare a personalului din autorităţile şi instituţiile publice finanţate integral sau în majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetele locale şi bugetele fondurilor speciale este stabilit prin lege. Astfel , vedeti OG nr.10/2008 privind nivelul salariilor de baza si al altor drepturi ale personalului bugetar .
depinde daca este functie publica incadrarea se face in conformitate cu Ordonanta 9/2008, daca este personal contractual incadrarea se face in conformitate cu Ordonanta 10/2008. De regula functia de referent la functia publica este incadrea pentru absolventii cu studii medii, referent cu studii superioare se regaseste la personalul contractual.Incadrarea este in functie de gradul si treapta profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Reincadrare personal contractual conform legii nr. 284/2010? AditzuA AditzuA Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege ... (vezi toată discuția)