buna. in 2008 am terminat facultatea de stinte economice, in septembrie am fost incadrata ca suplinitor la o scoala primara. In februarie 2009, prin concurs am fost incadrata pe postul de referend achiziti pulice, primarie. Ce salar de baza pot primi? multumes!
Sistemul de salarizare a personalului din autorităţile şi instituţiile publice finanţate integral sau în majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetele locale şi bugetele fondurilor speciale este stabilit prin lege. Astfel , vedeti OG nr.10/2008 privind nivelul salariilor de baza si al altor drepturi ale personalului bugetar .
depinde daca este functie publica incadrarea se face in conformitate cu Ordonanta 9/2008, daca este personal contractual incadrarea se face in conformitate cu Ordonanta 10/2008. De regula functia de referent la functia publica este incadrea pentru absolventii cu studii medii, referent cu studii superioare se regaseste la personalul contractual.Incadrarea este in functie de gradul si treapta profesionala.