avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caine agresiv talie mare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caine agresiv talie mare

Cum sa fac ? Am un vecin cu un caine ciobanesc mioritic care nu il tine legat nici in tarc . De cate ori trec pe drum sare pe gard si musca din poarta . Am fost muscata eu si copilul dar nu avem prea multe zile de ingrijiri medicale . Copilul este stresat . CE SA FAC ? CE LEGE AR FI PENTRU EL ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:48, 5 Februarie 2014
Sesizati oficial serviciul politia animalelor din cadrul politiei responsabile domiciliului dv
Va rog , nu am inteles exact unde trebuie sa ma adresez ... La politie am fost . Avem deja un proces pe rol , dar cainele tot acolo este si nu se poate trece pe drum .
Aveti dreptul sa sesizati oficial ,fie politia responsabila domiciliului dv,fie serviciul specializat din primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cane corso care a mers la vecin:( Bogdan_999 Bogdan_999 Buna ziua,am un cane corso in varsta de un an,care il tin legat in lant(stiu nu este bine sa il tin in lant,acm ii fac tarc) pentru un timp(Stau la casa la ... (vezi toată discuția)
Caini in curte paula38 paula38 domnilor am 8 caini ciobanesc mioritiv luati in evidenta la medical veterinary vaccinati cu carnete,fac un effort financiar sa ii cresc dar am luat aceasta ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in curte din cauza cainilor vecinului CatalinaDaescu CatalinaDaescu Buna ziua, Intrarea in curtea bunicilor se face pe un drum de access comun (ulita) cu un alt vecin. Acel vecin si-a distrus gardul (l-a folosit ca lemn de ... (vezi toată discuția)