avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caini in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caini in curte

domnilor am 8 caini ciobanesc mioritiv luati in evidenta la medical veterinary vaccinati cu carnete,fac un effort financiar sa ii cresc dar am luat aceasta hotarare dupa ce in urma cu 2 ani mi-a fost Sparta casa,intre timp mi-au fost otraviti alti 2 caini,si furat din curte,politia nu a facut nimic ,asa am ajuns sa detin acesti caini ,cind simt pericol firesc ca latra zi si noapte dar nu tot timpul sunt dresati si asculta de comenzi,insa vecini sunt deranjati chiar si de cei 2 pauni pe care ii am ,ca sa nu mai spun de catei,as dori sa stiu daca am dreptul sa cresc acesti catei,si paunii locuiesc la tara multumesc
Cel mai recent răspuns: paula38 , utilizator 13:39, 26 Mai 2014
In conditiile in care cainii nu depasesc proprietatea dv ,este normal ca acestia sa se manifeste prin latrat
In conditiile in care detineti documentele medicale pentru animalele din proprietate,nu riscati sanctiuni
Totusi,daca cainii dv sustineti ca sunt instruiti si nu depasesc permetrul strict in proprietatea dv,firesc se pune intrebarea cum au fost otraviti cainii dv ?
le-a fost aruncate niste chiftelute peste gard cu otrava ei au fiecare tarcul lor si acele chiftelute au ajuns doar in 2 tarcuri ,am mai gasit resturi si le-am dus la laborator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! sunt proprietara unui metis de talie medie, vaccinata, ... SAnaM SAnaM Buna! Sunt proprietara unui metis de talie medie, vaccinata, cipata,ii strang mereu nevoile indiferent de locatie, nu latra, nu musca, vrea doar sa se joace, ... (vezi toată discuția)
Cane corso care a mers la vecin:( Bogdan_999 Bogdan_999 Buna ziua,am un cane corso in varsta de un an,care il tin legat in lant(stiu nu este bine sa il tin in lant,acm ii fac tarc) pentru un timp(Stau la casa la ... (vezi toată discuția)
Caine in bloc lore23 lore23 Buna!am si eu o problema cu vecina de langa mine.situatia se prezinta in felul urmator: sunt proprietara unui caine de talie mare,care face parte din categoria ... (vezi toată discuția)