avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Virare contributii in numele unui administrator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie!

Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat?
Am sa descriu pe scurt faptele:
In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a fost angajat un alt administrator. S-a constatat ulterior ca pentru lunile oct, noe si dec. 2013 s-au virat contributiile ( decl.112 ) pe numele persoanei decedate si nu pe cea a administratorului angajat.www.avocatnet.ro/images/smil...
Va trebui sa platesc contributiile retroactiv pentru administratorul in functie si sa raman cu paguba in cazul administratorului decedat sau exista si o alta solutie?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:29, 11 Februarie 2014
Pentru lunile oct - dec 2013 dati D.112 rectificativa cu numele si datele de identificare, venit brut etc ale noului administrator.
Atentie! Rectificativele le completati ca si D.112 normala, cu datele necesare modificate, bifandu-se casuta din prima pagina sus "rectificativa" si.....pe varianta anului 2013, nu 2014.

Le depuneti pe site oricand ca si pe celelalte. Ele vor inlocui in intregime varianta D.112 initiale eronate. Deci trebuie completata de la un cap la altul.

Administratorul are CIM?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2014
elga50, moderator
Va multumesc pentru sfat!
Administratorul este angajat cu contract civil.
V-am intrebat de contract ca sa vedem daca ar avea implicatii si in Revisal.
In cazul acesta - cu contract civil - nu are.
Apreciez grija ...m-am gandit si eu la toate implicatiile posibile si eram linistita macar in privinta Revisalului
Buna ziua !
Am depus declaratiile 112 asa cum m-ati sfatuit si mi-a fost raportata o eroare care suna asa:"Nu a fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada"!
Declaratiile 112 depuse anul trecut pentru lunile in cauza sunt valide,am recipisele!
Astept un sfat, multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 rectificativã ca urmare unei inspecþii itm MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi în urmptoarea problemă. Am avut un control de la ITM în urma căruia a trebuit să refac declaraţiile 112 ... (vezi toată discuția)
112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Topic necitit/citit Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ajutati-ma si pe mine, va rog! Dupa ce citeam un topic, dreptunghiul galben (topic necitit) se facea alb (topic citit). Acum nu se mai face alb. Ce si cum sa ... (vezi toată discuția)