avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 112 rectificativã ca urmare unei ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 112 rectificativã ca urmare unei Inspecþii ITM

Bună ziua,

Vă rog frumos să mă ajutaţi în urmptoarea problemă. Am avut un control de la ITM în urma căruia a trebuit să refac declaraţiile 112 de la luna ianuarie 2013 până la luna iunie 2012 în baza unui proces verbal de control. Când am întocmit declaraţia 112 rectificativă am bifat căsuţa "Declaraţia rectificativă ca urmare unei Inspecţii Fiscale". Am primit nr. de înregistrare s-au validat dar în fişa pe plătitor nu apar. Am completat eronat declaraţia 112? #-o
Cel mai recent răspuns: MIRELAIONICA , utilizator 11:22, 21 August 2013
Buna ziua,

Este posibil ca sa nu apara tocmai datorita acelei bife. In opinia mea, nu ar fi trebuit sa bifati casuta respectiva, deoarece controlul de la ITM nu are caracter fiscal.

Numai bine
MarianVasile a scris:

Buna ziua,

Este posibil ca sa nu apara tocmai datorita acelei bife. In opinia mea, nu ar fi trebuit sa bifati casuta respectiva, deoarece controlul de la ITM nu are caracter fiscal.

Numai bine

Vă mulţumesc la finanţe nu ştiu să-mi răspundă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare 101 an 2013 Delia Alexan Delia Alexan Cum se intocmeste declaratia rectificativa 101 in cazul in care s-a selectat gresit perioada respectiv: 6.An 2013 (per.02-12), scadenta 25.03.2014 - PJ ... (vezi toată discuția)
Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 101 pentru luna ianuarie 2013 consela consela Buna seara, Pentru depunerea declaratie 101 luna ianuarie 2013 pentru cei care trec la microintreprinderi formularul este cel V101_A1.0.2/27.02.2013 bifam ... (vezi toată discuția)