avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Rectificare 101 an 2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Rectificare 101 an 2013

Cum se intocmeste declaratia rectificativa 101 in cazul in care s-a selectat gresit perioada respectiv:
6.An 2013 (per.02-12), scadenta 25.03.2014 - PJ rom.care trec de la micro la profit - cf. art.112^6
si trebuia
1.An >=2012, scadenta 25.03.AAAA, unde AAAA=an+1 - imp.pe profit
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:08, 28 Martie 2014
Selectati perioada,bifati rectificativ,inscrieti sumele si o depuneti.
Am incercat deja aceasta varianta insa apare ”eroare regula : R_NO_INIT_DEC:Nu a fost depusa o declaratie initiala valida pentru acceasi perioada”.
Atunci fara bifa de rectificativa... se rescrie cea veche..
Eu consider ca ar trebui depusa rectificativa cu datele pe zero la declaratia depusa eronat.
Apoi se depune cea cu selectarea corecta a perioadei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 CIMPEANU MIRELA CIMPEANU MIRELA buna ziua, am 2 cazuri la care va cer ajutor: 1) societatea, datorita cifrei de afaceri, este in anul 2013 platitoare de impozit la profit,(ca si pana in ... (vezi toată discuția)
D100 de corectat judytha_b judytha_b Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti cum sa corectezi D100 din martie 2013 in care a fost declarata imp pe venitul micro, dar de fapt trebuia declarata imp pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Barti Maria Barti Maria Buna, am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu declaratia 101 pentru luna ianuarie 2013 am descarcat de pe anaf. 2013 acolo termenul de depunere este ... (vezi toată discuția)