avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare tableta cumparata pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare tableta cumparata pe PFA

Buna ziua,

In octombrie 2011 am cumparat o tableta pe PFA pe care am dedus-o. Acum vreau sa o vand si nu stiu cum sa fac cu contabilitatea.
Ma puteti ajuta? Sunt PFA in sistem real.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 11:40, 10 Februarie 2014
Daca valoarea de cumparare este sub 1800 o puteti vinde si gata. ( 1800 fara tva daca sunteti platitor de tva, cu totul daca sunteti neplatitor)
Daca este peste( este mijloc fix si nu s a amortizat - parca 3 ani este la tableta) la diferenta intre pretul vanzarii si valoarea neamortizata se calculeaza impozit.( daca exista diferenta)
Va multumesc pentru raspuns. Ca sa o vand trebuie sa merg la notar sa fac CVC? Este mijloc fix, si prin octombrie se fac 3 ani.
Nu
pfa ul este obligat sa plateasca impozitele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare mijl fix sub valoare neamortizata DanielaPintea DanielaPintea Achizitie intracomunitara Mijloc Fix: 2133 = 404 2000 RON TVA (taxare inversa): 4426 = 4427 380 RON Problema: Vanzare Mijloc Fix la valoare < ... (vezi toată discuția)
Amortizare mijloc fix news234 news234 Bună ziua, Ce se întâmplă cu valoarea rămasă neamortizată a unui mijloc fix (vitrină) în momentul ”radierii” (neplătitor de ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijloace fixe georgix georgix 1 . As vrea sa aflu in ce conditii pot vinde un mijloc fix la persoane fizice? este legal cu factura si chitanta prin caserie? 2. Daca un angajat strica un ... (vezi toată discuția)