avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Baza de calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza de calcul concediu medical

Buna ziua,
Un fost salariat solicita o adeverinta cu baza de calcul a concediului medical pe ultimele 6 luni.El nu a avut concediu medical deloc.
Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:49, 5 Februarie 2014
Poate o adeverinta cu concediile medicale pe ultimele 6 luni....Pentru baza de calcul a concediilor medicale se face o medie intre veniturile realizate (pentru care s-a calculat CASS )si nr.zilelor lucrate in ultimele 6 luni.
Emiteti o adeverinta in care aratati care sunt veniturile brute pe utimele 6 luni pentru care s-a platit cota de contributie de 0,85% si zilele lucrate de salariat in fiecare din cele 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie pentru concediul medical Christina16 Christina16 Buna ziua! M-ar ajuta tare mult daca mi-ati spune ce salariu urmeaza sa primesc pe perioada concediului medical. Mentionez urmatoarele: sunt angajata firmei ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical elam elam buna ziua! am un concediu medical a carui baza de calcul, insumand cele 6 luni anterioare, imi da suma de 14512 lei si un nr de 131 zile , cu un procent de ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale MIRELAIONICA MIRELAIONICA Am un salariat angajat cu 03.08 pe 09.08 are concediu medical cod 06, ianinte de a se angaja aici a avut somaj, ce ii consider eu ca si baza de calcul pe ... (vezi toată discuția)