avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Foaie de parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Foaie de parcurs

Potrivit legii foaia de parcurs nu este un document tipizat. Imi poate spune cineva ce anume trebuie sa contina foaia de parcurs, pe langa nr. de inmatriculare, numele soferului, data si ora plecarii, data si ora sosirii, distanta parcursa, mai trebuie sa trec altceva?. Vreau sa fac un model in excel si vreau sa fie corect.

Alte discuții în legătură

O firma de distributie trebuie sa foloseasca foaie de parcurs tipizata? zoi zoi O firma de distributie trebuie sa foloseasca foaie de parcurs tipizata?Sau poate gandi un xl pe care sa-l dea soferilor pe zonele de deplasare?Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Andita2015 Andita2015 In cazul in care se parcurg mai multe distante scurte cu o masina, in fiecare zi, pt livrarea unor marfuri, cand trebuie completata foaia de parcurs? Una pe zi ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare maraloiu maraloiu Buna ziua! Ordinul de deplasare tb completat in dublu exemplar?? Asa zice contabila mea. Sunt microintreprindere \" Intermedieri comertul electronic, ... (vezi toată discuția)