avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O firma de distributie trebuie sa foloseasca foaie de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O firma de distributie trebuie sa foloseasca foaie de parcurs tipizata?

O firma de distributie trebuie sa foloseasca foaie de parcurs tipizata?Sau poate gandi un xl pe care sa-l dea soferilor pe zonele de deplasare?Vreau sa stiu daca apare undeva specificat ca este obligatorie folosirea foilor de parcurs tipizate ?
Cel mai recent răspuns: Olivia Nedelcea , Contabil 14:47, 12 Iunie 2009
puteti sa folositi folile de parcurs in format xl , cu mentiunea ca trebuie sa respectati campurile obligatorii.
In Ordinul 3512/2008 se precizeaza
Art.2 alin 2 "(2) Modelele documentelor financiar-contabile cuprinse în anexa nr. 3*) pot fi adaptate din punctul de vedere al formatului, în funcţie de necesităţi, cu obligaţia respectării conţinutului minimal prevăzut în anexa nr. 2. "
Foaia de parcurs nu apare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Imi puteti spune daca este obligatorie intocmirea foilor de parcurs? Daca da, care este baza legala. Am o societate de prestari servicii, iar ... (vezi toată discuția)
Obligativitate foi parcurs lidiao lidiao Imi puteti da cu exactitate unde este specificat in cod fiscal obligativitatea intocmirii foilor de parcurs pentru masini de tonaj (vezi toată discuția)