avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Foaie de parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Foaie de parcurs

In cazul in care se parcurg mai multe distante scurte cu o masina, in fiecare zi, pt livrarea unor marfuri, cand trebuie completata foaia de parcurs? Una pe zi ori se poate una pe saptamana, in care se trec toate rutele, in ordine cronologica?
Cel mai recent răspuns: Andita2015 , utilizator 10:26, 3 August 2015
Exista vreun model tipizat de foaie de parcurs, ori fiecare entitate o poate adapta in functie de necesitatile proprii? Care este regimul de arhivare si cat timp trebie pastrate foile de parcurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma de distributie trebuie sa foloseasca foaie de parcurs tipizata? zoi zoi O firma de distributie trebuie sa foloseasca foaie de parcurs tipizata?Sau poate gandi un xl pe care sa-l dea soferilor pe zonele de deplasare?Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Foi de parcurs sau ordin de deplasare? OryPop OryPop Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati. Am un SRL unde sunt administrator si asociat unic si nu stiu cum imi pot deduce cheltuielile cu autoturismul firmei si ... (vezi toată discuția)
Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)