avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis anulat

"Persoana al cărei permis de conducere a fost anulat ca urmare a rămânerii definitive a unei
hotărâri judecătoreşti de condamnare pentru una dintre faptele prevăzute la art. 114 alin. (1) şi la art. 115
alin. (1) se poate prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere, pentru toate
categoriile avute anterior, după caz, dacă a intervenit una din situaţiile următoare:
...
b) a trecut un an de la...i sau a rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti ..."

Avand in vedere suspendarea carnetului de conducere pentru situatia mentionata, intrebarea este daca este necesara frecventarea cursurilor unei scoli de soferi sau, pur si simplu, te pregatesti si mergi la examen.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 18:04, 15 Aprilie 2009
Obtinerea unui nou permis de conducere- Persoana al carei permis de conducere a fost anulat se poate prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, depunand la dosar si
dovada ca a absolvit un curs de legislatie rutiera si conduita preventiva organizat de o scoala de conducatori de autovehicule autorizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto anulat_ adryanb27 adryanb27 in cazul unei condamnari de 1 an cu suspendare, pentru conducerea unui auto neinmatriculat, intervine si anularea permisului auto. se face scoala de soferi ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis cat. a ionel1991 ionel1991 Buna, am si eu o problema, mi-a fost anulat permisul de conducere cat. A,B,C,E , anul trecut 2013 am dat pentru redobandire cat. B,C,E, acum doresc sa dau ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa sustin examen in vederea redobandirii permisului? alex2150 alex2150 buna ziua , dupa cat timp se poate da de permis daca am primit o pedepasa de 4luni cu suspendare in urma unui accident cu vatamare corporala, astept un rsp , ... (vezi toată discuția)