avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal.Doresc avocat sã mã reprezinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal.Doresc avocat sã mã reprezinte

O societate a facut o plangere impotriva mea eu neavand nici o vina. Va voi expune situatia asa cum o stiu si eu. Societatea respectiva a inchiriat un lucru unei persoane cu care am avut o relatie strict profesionala cu mult timp in urma.Obiectul respectiv a fost pus sub sechestru in urma unor datorii pe care le avea persoana in cauza, insa cand societatea a venit sa-l preia nu l-a mai gasit. Explicatia pe care a primit-o societatea a fost ca obiectul imi apartinea iar eu am venit si l-am ridicat.Persoana despre care e vorba aici a dat o declaratie la politie despre faptul ca eu am ridicat bunul respectiv. De asemenea exista o asa zisa declaratie data si semnata de mine in fata organelor de politie din localitatea unde locuieste persoana in cauza care este un fals intrucat eu nu am fost in viata mea in localitatea respectiva.A fost un proces in care nu am fost citat dar in urma caruia am primit o amenda administrativa de 500 de lei. Societatea nu este multumita si face recurs. Incepe un nou proces unde sunt citat ca acuzat principal.M-am prezentat, am expus situatia mea in fata instantei si am lasat un specimen de semnatura pentru o confrunta cu semnatura de pe asa zisa declaratie pe care as fi dat-o eu.Toate acestea le-am aflat la proces.am trimis o declaratie prin posta in care ma explicat faptele asa cum sunt de drept.Am vorbi cu avocatul societatii respective sa-si retraga acuzatia ce exista impotriva mea ca nefondata si mi-a zis ca se poate. Mentiopnez faptul ca sunt handicapat fizic, imi lipseste piciorul stang de la coapsa, si mi-e greu sa ma deplasez dintr-o localitate in alta mai ales ca nu am nici o vina.Ce vreau eu este sa gasesc un avocat care sa se ocupe de problema mea pentru ca vreau sa dau in judecata societatea,politia sau anchetatorul care m-a prejudiciat, eu pierzandu-mi timpul, banii si sanatatea. Doresc sa cer daune morale.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:45, 6 Februarie 2014
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti parcurge tabloul consultantilor de pe acest forum si daca gasiti persoana specializata in localitatea dv ,puteti sa o contactati prin mesagerie privata
Puteti adresa solicitare oficiala baroului de avocati local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal pedrosolitar pedrosolitar O societate a facut o plangere impotriva mea eu neavand nici o vina. Va voi expune situatia asa cum o stiu si eu. Societatea respectiva a inchiriat un lucru ... (vezi toată discuția)
Caut avocat AlbertoTurbo AlbertoTurbo Buna ziua ! Pentru o speta din Rosiori-Movilita mostenitorul unui teren din localitatea respectiva dar cu domiciliul in Bucuresti poate actiona pe cineva din ... (vezi toată discuția)
Angajare avocat - colaborare pe baza de onorariu de succes danny20164 danny20164 Am actiune in instanta pe fond-civil.Mam reprezentat singur pana acum fiind convins ca esto o cauza usoara.Stiu cum s-au petrecut faptele si am crezut ca este ... (vezi toată discuția)