avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat

Buna ziua ! Pentru o speta din Rosiori-Movilita mostenitorul unui teren din localitatea respectiva dar cu domiciliul in Bucuresti poate actiona pe cineva din localitatea mai sus amintita in instantele din Bucuresti sau trebuie sa mearga la Tribunalul Slobozia ? Daca exista un avocat interesat de speta urmatoare , o prezint pe scurt : fostul consilier al fostului primar din Rosiori a nascocit o falsa promisiune de vanzare intre socrul meu si consilierul respectiv.Contrar legilor , respectivul a ridicat fara drept titlul de propietate din primarie dupa decesul socrului si cu ajutorul primarului . Am anulat la monitorul oficial titlul de propietate , am scos duplicat de la prefectura dar falsul cumparator insista sa lucreze terenul ca si cum ar fi al lui . Are o plangere penala la politia locala , declinata de aceasta catre Parchetul Slobozia. Pentru a da veridicitate chitantei de mana , falsul cumparator a adaugat ulterior pe verso semnaturile a doua persoane ca si martori , martori ai caror nume nu apare si in textul de pe chitanta de mana , din care un martor e decedat iar altul e ruda cu falsul cumparator . Exista vreun avocat interesat de caz , se poate actiona in Bucuresti ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:34, 11 Martie 2014
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti studia tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata in speta dv,puteti sa o contactati prin mesagerie privata
reclama la ce ? vreau sa stiu daca sa caut un avocat din Bucuresti sau unul apropiat de localitatea cu terenul in litigiu
Reclama la persoana care eventual sa va reprezinte interesele
Pentru detalii studiati regulamentul forumului
Puteti angaja orice avocat care dupa ce analizeaza documentele,accepta sa va reprezinte si sa va apere interesele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat sa ma reprezinte la cnsas nicolas31 nicolas31 Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat. (vezi toată discuția)
Caut avocat Daria13Daria Daria13Daria Pot detalia daca se gaseste cineva, multumesc. (vezi toată discuția)
Teren vandut cu chitanta si martori roby197622 roby197622 Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine intr-o problema in care am intrat si nu mai stiu cum sa ies: In urma cu 5 ani de zile am vandut unui ... (vezi toată discuția)