avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat

Pot detalia daca se gaseste cineva, multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Octombrie 2014
Daria13Daria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 05:20, 5 Octombrie 2014
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti studia tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata in speta dv,in localitatea dv puteti sa o contactati prin mesagerie privata
Imi trebuie in Bucuresti, eu sunt din provincie...nu fac nici un fel de reclama, pur si simplu cer un "ajutor"
colega ynoccenta s-a referit la faptul ca, nimeni nu poate sa va spuna cu ce avocat sa lucrati, astfel s-ar face aceea reclama acelui avocat, de aceea v-a indrumat sa cautati in tabloul consultantilor de pe forum si sa luati legatura cu cine considerati ca v-ar putea ajuta in speta dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat constanta! j_iuliana j_iuliana voi pleca din tara si am nevoie de un avocat bun care sa il reprezinte pe iubitul meu si as dori sa stiu daca putem tine legatura prin telefon/mail... (vezi toată discuția)
Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)
Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu primăria ... Adrian Horatiu Adrian Horatiu Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu Primăria pt o mașină ridicata. Dacă ma poate ajuta cineva va rog mesaj privat și ii trimit actele ... (vezi toată discuția)