avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Acordare/limitare ajutor social
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Acordare/limitare ajutor social

In codul fiscal la articolul 42 litera a scrie ca o organizatie umanitara, sindicala, CAR si altele, pot sa acorde ajutor social / umanitar neimpozabil membrilor sai. Exista vreo reglementare legala care sa limiteze sau sa conditioneze acordarea ajutorului social neimpozabil?

Alte discuții în legătură

Directionare 2% din impozitul pe venitul din salariu josefina.bulgaru josefina.bulgaru Sunt presedintele unei case de ajutor reciproc institutie financiara nebancara si vreau sa-mi spuna cineva daca pot sa redirectionez cu formularul 230 acesti ... (vezi toată discuția)
Inregistrare anaf adrianasa adrianasa O organizatie sindicala are venituri doar din contributiile membrilor si din dobanzi aferente depozitelor bancare, iar cheltuielile sunt constituite din ... (vezi toată discuția)
Pe cine chem in instanta in cazul in care dreptul la munca imi este incalcat valita valita Buna ziua! Va rog sa ma ajutati. In momentul de fata sunt in organul de conducere al unui sindicat. Legea ne permite sa fim platiti, din pacate ne aflam in ... (vezi toată discuția)