avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte pentru pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte pentru pensie

Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie daca adeverintele care dovedesc grupa a 2 de munca eliberate pana in ani 2006-2007 , pot fi luate in calcul pentru pensie de limita de varsta sau trebuiesc reinoite in 2014 in momentul in care depun dosarul mentionand ca, sunt conform carnetului de munca si contractul colectiv de munca la data eliberari lor , va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Marcel_123 , utilizator 10:37, 6 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata conform legii 19/2000 - decizie de respingere lemontee lemontee Buna ziua, Am urmatoarea problema: in decembrie 2010 s-a depus un dosar pentru acordarea pensiei la care stagiul de cotizare realizat era de 28 ani, 10 ... (vezi toată discuția)
Pensionarea mea emanuellen emanuellen Buna ziua,mi-am depus dosarul de pensionare si am fost refuzata pe motivul ca nu am dreptul la grupa 1 deoarece am fost desenator technic.Mentionez ca grupa 1 ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare respinsã giani_urda giani_urda Buna seara.As dori sa va intreb pt mama mea care este nascuta in 29.07.1959,are 29 de ani ,5 luni, 23 zile cotizati,aproape 10 ani jumatate lucrati in grupa 1 ... (vezi toată discuția)