avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi autor web design
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi autor web design

Am realizat un website pentru un client "de incredere", adica fara contract, care l-a publicat fara acordul meu si fara sa ma plateasca.

Clientul este persoana juridica, iar siteul este un magazin online (scop comercial). Detin sursele fisierelor si un istorc care atesta faptul ca eu le-am realizat de la 0.

As vrea sa stiu daca merita sa ii actionez in instanta, daca acest tip de cazuri dureaza mult si daca sunt, in general, favorabile pentru autor.

Se poate estima un interval de pret pentru un asemenea proces?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CYB34 , utilizator 12:57, 7 Februarie 2014
Inainte de a initia un proces in instanta (ceea ce ar necesita o investitie mult mai mare de timp si de bani), va recomand sa trimiteti o notificare oficiala, bine motivata - tot prin intermediul unui avocat. Din ce spuneti, situatia pare sa fie in avantajul dvs.
Multumesc.
In acest caz am nevoie de consultanta. Doresc sa incep cu trimiterea acelei notificari prin avocat.
..........

Weekend frumos

..........Editat de moderator
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta pensie intretinere minor 2009bun 2009bun Situatia pt .care solicit lamurire ,o voi explica punctual: -copil minor (14ani),incredintat mamei -tatal ,a realizat venituri cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Mai exista in romania avocati cinstiti? tobescu tobescu Am angajat o avocata pe care am gasito pe bursa de servicii pentru ca sa mi recupereze banii de la 2 avocati escroci. I-am dat banii cum am convenit dar dupa ... (vezi toată discuția)