avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SRL-D MEDICINA DE FAMILIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SRL-D MEDICINA DE FAMILIE

Buna ziua.
Am infiintat un SRL-D cod caen principal 8621 pentru un cabinet de medicina de familie - care va prelua prin contract de vanzare-cumparare praxisul de la un CMI.Am identificat pana in momentul de fata urmatoarea problema:

In SRL-D sunt unic asociat si administrator.Autoritatile din sistemul de sanatate (DSP etc) solicita ca orice CMI/SRL sa aiba angajati minim 1 asistent(a) si 1 medic.Din cate am inteles nu se pot cumula doua functii pentru aceeasi persoana in cadrul unei societati (administrator si medic concomitent).Care este varianta corecta de angajare (cod COR) pentru a respecta atat solicitarea sistemului de sanatate cat si cea legata de regulile SRL-D-urilor?

Multumesc.

Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
as2011, utilizator

Alte discuții în legătură

Srl avand ca obiect 8621 si 8623 caen luticus luticus Analizand modul in care un medic generalist poate infiinta un SRL servicii medicale cod 8621 se specifica ca activitatea este unica si nu poate fi cuplata cu ... (vezi toată discuția)
8621 si 8622-coduri caen interzise zanabuna zanabuna Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Transfer praxis medicina de familie radinschipaul radinschipaul Am lucrat cu CIM ca asistenta la un CMI de medicina de familie.Medicul a decedat,dar fiind grav bolnav, cu o luna inainte de a muri,a vindut prin contract la ... (vezi toată discuția)