avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare

am un frate bolnav psihic gr.lll in varsta de 6o ani ,a intrat peste el in curte o persoana i-a furat telefonul l-a batut a necesitat ingrijiri medicale 35-40 de zile,pers.respectiva a recunoscut si ca a gresit dar am actionat-o in judecata,eu ca sora ce pot face sa il reprezint eu la proces
Cel mai recent răspuns: getaz , utilizator 20:09, 6 Februarie 2014
fiind vorba de un proces penal, reprezentare se poate face doar prin avocat. Daca dvs. sunteti curatorul fratelui mandatul se va da de catre dvs.
Cine anume actionat in judecata persoana responsabila?

Fratele dvs sau dvs in numele lui?

Ce fel de actiune aveti in instanta? Civila sau e vorba de un dosar penal?
fratele meu,dosar penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sau pierdere? simonetta_teo simonetta_teo mama si fratele ei au o mostenire dupa parinti ,dar dupa moartea lor ei nu au facut succesiunea fiindca nu vrut mama (fiind bolnava psihic) ,ea l-a dat in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate pentru persoane declarate bolnavi psihic angajat001 angajat001 buna ziua, am o intrebare legat de dreptul de proprietate in Romania, cand spun proprietate ma refer la proprietatea unui apartament/casa sau alte ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu frate bolnav psihic velicuileana velicuileana Mama a murit in data de 26 iunie 2014 la Constanta unde domiciliez. Mama a avut domiciliul in Slatina . Suntem 2 mostenitori sora si frate (necasatorit) care e ... (vezi toată discuția)