avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Infiere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Infiere minor

buna ziua, alina mihai este numele meu, sunt mama unui copil minor de 7 ani, tatal biologic nu este trecut pe certificatul de nastere al copilul si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a trece minorul pe numele sotului meu actual.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lyly_ally , utilizator 15:54, 6 Februarie 2014
Prin adoptie. Apelati la DGASPC pt consiliere, ei va vor asista pe perioada procesului.
E f important ca cei doi sa aiba o relatie buna.
De cand se cunosc ? Poate ar fi mai bine sa mai asteptati.
trebuie neaparat sa deschid proces pentru acest lucru? de 1 an de zile se cunosc
uau.. si nu-i putin pt a stii daca e un tata bun ?
da, adoptia e incuviintata de instanta.
vazand cat de bine se inteleg si cata grija are de copil, nu cred ca ne grabim, mai ales ca este o decizie luata impreuna.
dar daca se face prin adoptie, eu nu imi pierd drepturile?

Alte discuții în legătură

Recunoașterea copilului și custodie comună: cum pot evita ca tatăl copilului (fost deținut, cu comportament violent atât fizic cât și verbal) să le obțină? IoanaRDN IoanaRDN Buna ziua, in urma unei relații de doua ani a rezultat un copil, in prezent de 3ani jumate , al carui tata a fost deținut în perioada noiembrie 2015-2018 pt ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil la varsta de 18 ani (infiere) ContSters285710 ContSters285710 Buna ziua.Eu sunt recasatorita.Anul acesta copilul meu face 18 ani si vreau sa ii schimb numele,sa treaca pe numele sotului actual.Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie - adoptie nepot tanase67 tanase67 fica mea are varsta de 18ani si 4 luni .De curand am aflat ca este insarcinata in 5 luni clar nu se mai poate face nimic,va rog sa-mi spuneti daca pot sa-i ... (vezi toată discuția)