Buna ziua , in cazul in care exista o pedeapsa de condamnare cu suspendare la 2 ani si jumatate pentru o infractiune de delapidare cu prejudiciu de 12700 lei complet recuperat la momentul acordarii sentintei, este prima si unica infractiune comisa , se poate obtine o reabilitare inainte de trecerea celor 2 ani si jumatate cu stergerea cazierului tinand cont de modificarile din codul penal referitoare la infractiunile economice ? Din cate stiu pragul este undeva la 500000 de euro , pana la care se acorda doar amenda acum .
Multumesc anticipat
Nu se poate face nimic.
ART. 15 LPACP
(1) Măsura suspendării condiţionate a executării pedepsei aplicată în baza Codului penal din 1969 se menţine şi după intrarea în vigoare a Codului penal.
(2) Regimul suspendării condiţionate a executării pedepsei prevăzute la alin. (1), inclusiv sub aspectul revocării sau anulării acesteia, este cel prevăzut de Codul penal din 1969.
Gratierea
sebastain
am primit o pedeapsa cu supendare de 2 ani plus inca 2 de incercare intrebarea mea este mi se va sterge aceasta cu ocazia intrarii in vigoare anoului cod penal ... (vezi toată discuția)