avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii la bugetul de stat - executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii la bugetul de stat - executare silita

Am un srl din 1999 si aveam o datorie de plata de 3ooolei care s-au transformat in 22ooolei .de 5 ani nu mai avem activitate pe firma si am muncit pina acum in afara sa achit furnizorii si datoriile la bugetul de stat .penalizarile se ridica la 16 ooo lei pt 3ooo datorie .cum e posibil asa o penalizare? Noi nu furam muncim cinstit pe salarii mici cu ce sa platim aceasta suma fabuloasa?ultima instiintare a venit cu executare silita si nu stiu cum pot sa fac sa achit aceasta datorie si ce inseamna executare silita ? Va multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:29, 7 Februarie 2014
Executarea silita inseamna ca vor executa bunurile ce figurau pe societate, banii din conturile societatii si din cate stiu se pot lega si de veniturile administratorului.Dar nu inteleg dece nu a-ti cerut de la bun inceput o esalonare a platilor si asa poate nu mai veneau atatea dobanzi si penalizari, ca din pacate si eu am avut situatii in care datoria e era mult mai mica decat dobanzile si penalizarile.
Mult succes
PS. din pacate o greseala pe care o facem mai toti nu dam importanta anumitor datorii facute cu sau fara voie si mai tarziu regretam.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata esalonata a datoriei la radet floricasalaytah floricasalaytah Blocul nostru are o datorie de 40.000 la RADET. Aceasta datorie este din cauza fostului administrator si a catorva rauplatnici din bloc. Am semnat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)
Utilitatea cererii de esalonare la plata a datoriilor catre anaf kostik kostik am o firma care datora la ANAF in luna a XI -a din 2012 suma de 37901 lei din care 23485 lei debite si 14416 dobanzi + penalitati de intarziere. Firma este una ... (vezi toată discuția)