Buna ziua,
Am vazut o oferta la Cosmote cu un abonament care prevedea un telefon gratuit si am zis sa il incerc.
Am facut tot ce trebuia....au trecut 3 luni de cand am abonamentul si nu imi comvine, vreau sa reziliez contractul.
Am sunat la Cosmote in legatura cu rezilierea si mi-au spus ca trebuie sa platesc suma de 800 lei pentru efectuarea rezilierii.
Va rog sa ma ajutati, nu mai vreau sa am nici-o legatura cu aceasta retea si in plus am inteles ca s-a aprobat o lege prin care ANPC intervine in aceste clauze abuzive.
Cum trebuie sa procedez, ce pierderi si ce avantaje voi avea ?
Va multumesc !
Telefoanele cuprinse in oferte nu sunt gratuite, se ofera clientilor in schimbul semnarii unor contracte cu durata determinata (de regula 2 ani).
Taxa de despagubire este compusa din pretul telefonului si pierderile suferite de companie pentru faptul ca doriti rezilierea contractului atat de repede, nu este abuziva.
Nu stim ce telefon ati primit, daca merita cei 800 de lei platiti-i si scapati de contract. Calculati si cat v-ar costa abonamentul daca asteptati pana expira contractul; in locul dvs. as ramane in retea pana la expirarea contractului, macar beneficiati de minutele platite prin abonament. Nu aveti sanse sa il reziliati fara plata acelei sume.