avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocati - CAEN 6910 sau 8423 ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocati - CAEN 6910 sau 8423 ?

O intrebare pentru avocatii de pe forum:
Dumneavoastra ce cod caen completati in declaratia privind veniturile realizate (200) care trebuie depusa la Adm.Financiara pana la data de 15 mai? CAEN 6910 - Activitati juridice sau CAEN 8423 - Activitati de justitie.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2009
ContSters46797, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters46797 , utilizator 21:55, 15 Aprilie 2009
Avocatii presteaza servicii juridice, nu realizeaza activitati de justitie, chiar daca si ei contribuie implicit la realizarea actului de justitie :)
Deci 6910.
Buna seara.Codul CAEN in care se incadreaza activitatea desfasurata de avocati este 6910.
Va multumesc de raspunsuri.
6910 aveam si eu completat in estimativa depusa anul trecut, dar astazi am vazut la doua colege 8423 pe declaratia lor si din acest motiv am intrebat.
:offtopic:
Am vazut ca nu v-ati confirmat contul de pe avocatnet si din acest motiv nu puteti primi aplauze....
Probabil ati primit la data inregistrarii un e-mail de la avocatnet cu un link de confirmare a contului si ati uitat de el. Desi daca spuneti ca sunteti avocat, ar fi trebuit sa va inregistrati la consultanti. :)
Am sa verific email-ul sa vad daca am un mail de la avocatnet.ro.
Sunt stagiar, consider ca mai am multe de invatat pana a putea sa dau sfaturi utile persoanelor de pe acest forum. Din acest motiv nu sunt inregistrat pentru consultanta.
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic stagiar roxana - elena roxana - elena buna ziua! doresc sa va intreb daca un consilier juridic stagiar poate sa-si infiinteze un pfa ,sau srl ,sau ii ( asociat unic) cu codul caen 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6910 negreanalina negreanalina Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Dezaplaudare Valentinian Valentinian Bună ziua. Am o nelămurire: Dacă postez un mesaj, şi primesc aplauze pentru el, pot fi dezaplaudat ulterior? Sau aplauzele dispar odată cu ştergerea ... (vezi toată discuția)