avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Loc de parcare pe domeniul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Loc de parcare pe domeniul public

am inchiriat un loc de parcare, in parcarea blocului si doresc sa pun un stalp cu lacat care sa nu permita parcarea altor masini pe locul inchiriat.
Imi poate spune cineva de ce acte sau aprobari as avea nevoie pentru a face acest lucru intr-un mod legal.

Multumesc
Elena
Cel mai recent răspuns: Ursi , utilizator 10:50, 7 Iunie 2005
Conform legii nu ai voie sa ingradesti in nici un fel Spatiul public, chiar daca ai platit pentru locul respectiv de parcare.Singurul lucru LEGAL pe care poti sa-l faci este sa pui o placuta cu nr. Autorizatiei de la primarie si cu nr. inmatriculare masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
Spatii parcare in spatiul comun locatari bloc bianca0706 bianca0706 daca in proiectul aprobat spre neschimbare nu au fost prevazute locuri de parcare in unele spatii comune locatarilor blocului, sau au fost prevazute spatii ... (vezi toată discuția)
Parcare marian barbu marian barbu ce risc daca pun un T la locul de parcare? cine se ocupa cu ridicarea lor/ sunt interzise?intreb deoarece cativa vecini au pus asemenea T in parcare dar nu ... (vezi toată discuția)