avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PARCARE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PARCARE

ce risc daca pun un T la locul de parcare? cine se ocupa cu ridicarea lor/ sunt interzise?intreb deoarece cativa vecini au pus asemenea T in parcare dar nu plateste nimeni locuiesc in sectorul 5
Cel mai recent răspuns: mlozoveanu , utilizator 11:06, 16 Februarie 2009
nu aveti voie... daca aveti vecini care au facut asta incercati sa anuntati primaria si politia... primarria oricum le va ridica...
nu aveati voie sa montati asa ceva chiar daca ati fi inchiriat locul.
daca il inchiriati, trebuie sa puneti o placuta cu nr masinii in dreptul lui. cei de la adp vin si-l numeroteaza. daca cineva se aseaza pe el, anuntati politia-amenda pana la 2.500 lei.

av. vasilescu
Buna ziua,

Stiam ca nu este voie sa pui un T pe locul de parcare, dar daca ceilalti parcheaza ca nesimtitii pe locul platit la ADP este posibil sa imprejmuiesc acest loc cu 4 tarusi si un lant ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare imprumutat mike2467 mike2467 Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune ... (vezi toată discuția)
Insusire loc de parcare public alex2 alex2 Buna ziua, De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni ... (vezi toată discuția)