Buna ziua.
Anul trecut, banca a inceput executarea silita impotriva mea si am deschis la Judecatorie proces pentru contestatie la executare. In paralel, am dat in judecata banca la Tribunal pentru o clauza abuziva din contract. Dupa cateva luni, instanta a hotarat in decembrie ca: "Admite în parte cererea. Constată abuzivă clauza de la art. 13 pct. 1 teza a II-a din contractul de credit". Intre timp, procesul de contestatie la executare de la Judecatorie a fost suspendat: "suspendă judecata cauzei formulată contestatorii ..., în contradictoriu cu intimatele BANCA S.A., şi S.C. S.R.L., până la soluţionarea irevocabilă a dosarului nr. înregistrat pe rolul Tribunalului Braşov."
Astazi m-am trezit acasa cu o citatie de la executor ca peste o luna sa ma prezint la licitatia pentru vanzarea imobilului ipotecat.
Prin constatarea ca abuziva a clauzei din contract, nu se intrerupe executarea silita pe baza acelui contract? De ce executorul continua demersurile in conditiile in care procesul de contestatie la executare nu a primit o sentinta definitiva?
Multumesc.
Perimarea cauzei
jhon73
Buna seara,
am avut o contestatie la un proces de executare silita, unde intr-un final a fost constatata perimarea cauzei mai precis suna in felul ... (vezi toată discuția)