avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna ziua.
Anul trecut, banca a inceput executarea silita impotriva mea si am deschis la Judecatorie proces pentru contestatie la executare. In paralel, am dat in judecata banca la Tribunal pentru o clauza abuziva din contract. Dupa cateva luni, instanta a hotarat in decembrie ca: "Admite în parte cererea. Constată abuzivă clauza de la art. 13 pct. 1 teza a II-a din contractul de credit". Intre timp, procesul de contestatie la executare de la Judecatorie a fost suspendat: "suspendă judecata cauzei formulată contestatorii ..., în contradictoriu cu intimatele BANCA S.A., şi S.C. S.R.L., până la soluţionarea irevocabilă a dosarului nr. înregistrat pe rolul Tribunalului Braşov."
Astazi m-am trezit acasa cu o citatie de la executor ca peste o luna sa ma prezint la licitatia pentru vanzarea imobilului ipotecat.
Prin constatarea ca abuziva a clauzei din contract, nu se intrerupe executarea silita pe baza acelui contract? De ce executorul continua demersurile in conditiile in care procesul de contestatie la executare nu a primit o sentinta definitiva?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:54, 6 Februarie 2014
Dosarul de contestatie este suspendat pana la solutionarea irevocabila a dosarului privind clauza abuziva.

Intrebarea insa este daca in dosarul de contestatie sau separat ati obtinut suspendarea executarii silite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complet: c3 amânat tip solutie: admite in parte cererea solutia ... yohann.ro yohann.ro Complet: C3 amânat Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Dosar nr........................................................ Hotărâre Admite ... (vezi toată discuția)
Cautiune in dosar de executare silita??? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua Am facut contestatie la execurate silita si am platit taxa de timbru calculata de 5oo ron.Am primit azi hartie de la Judecatorie pentru plata unei ... (vezi toată discuția)
Perimarea cauzei jhon73 jhon73 Buna seara, am avut o contestatie la un proces de executare silita, unde intr-un final a fost constatata perimarea cauzei mai precis suna in felul ... (vezi toată discuția)