avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Obtinere cis
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Obtinere cis

Buna ziua.
Detin o asociatie de pescuit sportiv (Asociatia Generala de pescuit recreativ-sportiv .............) infiintata in baza O.G. 26/2000 cu privire la Asociatii si Fundatii,persoana juridice nonprofit si doresc sa iau CIS-ul pentru afilierea la Federatia Romana de pescuit si casting.
Se poate lua CIS-ul ?Are vreo legatura si numele asocoatiei sau trebuie sa fie in nume si cuvantul ,,Club,,?
Cei de la Minister au zis ca nu datorita denumirii.
Ce sfaturi imi dati
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
PirvulescuDaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:45, 9 Februarie 2014
Nu puteti "detine" o asociatie... sunteti probabil membru al acelei asociatii si eventual si membru in Consiliul Director....
MTS da prevederilor Legii 69 / 2000 o interpretare abuziva, in sensul ca in continuare pretinde ca denumirea ONG-urilor care solicita recunoasterea calitatii de "club sportiv" sa fie in formatul "CLUBUL SPORTIV CUTARE".... Sunt destule care au obtinut CIS fara sa indeplineasca aceaste cerinta abuziva, dar de obicei dupa mult scandal si uneori prin justitie... De fapt pe linia asta functionarii din MTS comit sicanari si abuzuri pe banda rulanta, stiind ca petentii nu isi prea permit sa stea cu anii pana obtin prin jusititice ceea ce MTS le refuza abuziv, si deci majoritatea se pliaza pe mai toate pretentiile abuzive.... Eu pot face liste lungi de cerinte abuzive din partea MTS, si nu sunt semne de imbunatatire din pacate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong-urile cu profil sportiv pot obtine cis hd76avr hd76avr Buna ziua!Anul acesta am infiintat o asociatie sportiva in a carei denumire apar cuvintele \\"Asociatia Sportiva................\\" (nu-i scriu numele complet ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine un certificat de identitate sportiva? radudan radudan Poate un ONG (asociatie) sa obtina un Certificat de Identitate Sportiva daca nu este asociatie sportiva sau club sportiv? Daca nu, ce poate sa faca pentru a ... (vezi toată discuția)
Asociația sportiva Gabriel 195 Gabriel 195 Bună ziua, vreau sa înființez o asociație sportiva,sutem 3 persoane și avem și spațiul locativ pentru a desfășura activitatea, vrem sa o facem fără ... (vezi toată discuția)