avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe si impozite pt apartamente inchiriate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe si impozite pt apartamente inchiriate

Buna ziua,

va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema: detin un apartament si doresc sa il inchiriez si as dori sa stiu ce taxe am de platit daca incasez o chirie lunara de 200 Eur. De asemenea as vrea sa stiu daca impozitul pentru apartament se modifica in cazul in care va fi inchiriat. Mentionez ca eu lucrez in strainatate si nu am contract de munca si nici asigurare de sanatate in Romania.

Va multumesc anticipat!!!

Cu respect,
Silviu
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 00:24, 8 Februarie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie Nicupop Nicupop Buna ziua , as avea o intrebare . Vreau sa inchiriez un apartament cu 2 camere pe baza de contract . Care ar fi impozitul pe care a trebui sa il achit ... (vezi toată discuția)
Impozite pe locuinte (inchiriate si neinchiriate) urgent DanBe DanBe Buna, in primu rand scuzati ca am un pic de accent, sper ca ma intelegeti. Avem cate va Apartamente care vrem sa le inchiriem. Si acuma vreau sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Inchirierea apartamentului (in calitate de proprietar) MarianaMosoianu MarianaMosoianu Buna ziua! Doresc sa inchiriez un apartament, in calitate de proprietar. Potentialii chiriasi dorsc sa facem contractul pe numele firmei, cu mentiunea ... (vezi toată discuția)