avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Ce cantitate de ulei de masline pot aduce din Grecia?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Ce cantitate de ulei de masline pot aduce din Grecia?

Buna ziua. Peste cateva luni calatoresc in Grecia cu masina si doresc sa aduc ulei de masline pentru consum propriu.
Cum trebuie sa procedez? Trebuie sa declar la vama, imi trebui factura?
pot aduce 100 de cutii de 5l?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 10:52, 7 Februarie 2014
Stimat forumist,

Fără a fi expert în operațiuni de import-export, chiar și cu aspecte intercomuniatare, mă îndoiesc profund că veți convinge pe cineva, inclusiv pe mine, adică, de faptul că 100 de cutii de 5 L ulei sunt destinate consumului propriu.

În ceea ce privește procedurile vamale intracomunitare, vă sugerez să studiați dispozițiile de aplicare a Codului vamal comunitar, disonibile aici:
[ link extern ]

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vamale produse din grecia inna_4_u inna_4_u E vorba despre introducerea in tara(RO) din Grecia a: 200 l ulei de masline, 200 kg masline, 200 l vin, cat se plateste, cum se declara la vama? (care este ... (vezi toată discuția)
Import fructe din grecia clocotici clocotici buna ziua as dori sa aflu mai multe informatii- cum trebuie sa procedez, ce acte imi trebuie sa import fructe din grecia pentru a le vinde angro in romania. (vezi toată discuția)
Decont tva mihaela.aivanese mihaela.aivanese Dragii mei,va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Vreau sa fac din SUA un import de 17000$. Cum e mai bine:pe pf sau pe srl? Vreau sa aduc bunurile importate ... (vezi toată discuția)