avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Venituri admob
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Venituri admob

Buna,

Am facut recent cateva aplicatii pentru android gratuite cu reclame. Din reclame s-a adunat o suma frumusica si trebuie sa dau un cont in care sa imi vireze banii google sau mai am optiunea de a primii banii prin western union.

Intrebarea mea este: cum procedez cu impozitul pe venit? Trebuie declarata fiecare suma mica pe care o primesc in fiecare luna?

Alte discuții în legătură

Venituri din reclamele puse in aplicatiile de pe android market brandy90 brandy90 Buna, Sa presupunem ca public niste aplicatii in android market la care adaug reclame folosind AdMob. AdMob functioneaza in felul urmator: cineva ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala pe motive ciudate!!! cipri2014 cipri2014 s-a dispus urmarirea penala ... retinandu-se in sarcina acestuia ca in perioada x-y a obtinut din efectuarea unor tranzactii cu cetateni chinezi venituri in ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului - consecinte Flashonline Flashonline Buna ziua, am o mica problema legislativa la care sper sa gasesc raspuns pe acest forum. De fapt sunt mai multe intrebari: 1. Am un venit lunar catigat din ... (vezi toată discuția)