avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

mam eliberat in 2006 petru furt am avut 3 ani si 8 luni in 2013 ma prins cu niste tigari .. prejuticiu de zece mi de euro dosarul inca este la procoror ma arestat am facut 2 luni si mam eliberat pe Control juriticiar de 8lun de zile dosarul este la procoror nici acum nu la trimis in istanta vreau sa stiu si eu pe legea mai favorabila care e incadarea ? si ce poate sa mi se intaple

Cel mai recent răspuns: dulshe , utilizator 21:24, 7 Februarie 2014
nu e bine pentru ca nu aveti nici reabilitarea si pentru a primi raspunsuri trebuie sa spuneti si pentru ce infractiune aveti acest dosar. infractiuni cu tigari sunt mai multe.
trebuie sa dati detalii pentru a se vedea incadrarea conform noului si vechiului cod.
ifractiuni cu tigari am prejiticiu zece mi de euro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cine beneficiaza de noul cod penal 2014 cptelena cptelena Sotul meu a luat in nov2013, 2 ani cu executare pentru contrabanda,as dori sa stiu daca beneficiaza de noul cod penal in 2014, el a mers in proces pe 320 ind ... (vezi toată discuția)
Incalcarea pedepsei cu suspendare danyaugustin2008 danyaugustin2008 Sotul meu a avut suspendare pentru furt 2 cu 4 ani care se termina in noiembrie 2017...In octombrie 2017 a savarsit infractiune de contrabanda cu tigari a ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis manu2685 manu2685 daca amicul meu a condus fara permis si la prins politia i s-a intocmit dosar penal , a fost trimis in judecata el mai avand un dosar pentru vatamare ... (vezi toată discuția)