avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrari contabile ONG
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrari contabile ONG

Buna ziua!
As dori sa ma ajutati cu cateva inregistrari contabile pentru un ONG si anume:
- se organizeaza baluri de caritate unde se organizeaza tombole si licitatii, inrebarea mea este cum se contabilizeaza banii proveniti din vanzarea de bilete de tobola si cei proveniti din incasarile pe obiectele licitate?( unele obiecte licitate se si factureaza).
- pentru taxele de participare la aceste baluri, dupa parerea mea, ar trebui sa se emita chitante, sau nu?
_ anul fiscal la acest ONG incepe la 01 iulie si se incheie la 03 iunie anul urmator, ce declaratii trebuie sa sepuna si cand?

Alte discuții în legătură

Retragerile periodice din contul firmei sunt legale? Adrian1483 Adrian1483 Un SRL de prestari servicii primeste sume de bani in baza unor contracte incheiate cu diversi clienti. Banii sunt virati in contul bancar al societatii, iar ... (vezi toată discuția)
Monografie si documente justificative seli seli Va rog sa imi spuneti si mie pentru o societate SRL / II , care organizeaza ocazional , concerte interactive pentru copii , ce documentele justificative ... (vezi toată discuția)
Activitati comert asociatie - in cadrul unui eveniment sportiv Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Apelez la bunavointa si timpul dvs. pentru a ma ajuta cu cateva informatii legate de urmatoarea speta. O asociatie (Asociatia Surzilor din ... (vezi toată discuția)