avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru si autorizatiile de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru si autorizatiile de functionare

am o firma care desfasoara ca activitate principala comert electronic (produse de manichiura profesionala). Mi-am declarat la ORC punctul de lucru la sediul social. Mai trebuie declarat punctul de lucru si la primarie sau am nevoie si de la primarie de ceva autorizatie de functionare a punctului de lucru? marea problema este ca nu stiu de ce alte autorizatii de functionare am nevoie (de ex: mediu,sanatate,pompieri), de unde le obtin? am intrebat acest lucru la ORC dar mi-au zis ca e ok si sa astept ca daca am nevoie de ceva autorizatie cu siguranta voi primi instiintare in scris de la autoritatile respective dar din cate stiu eu acele instiintari de obicei sunt avertizari sau chiar amenzi.
Cel mai recent răspuns: orianadiana , utilizator 11:06, 16 Aprilie 2009
Nu ati depus la ORC declaratii pe propria raspundere pentru autorizari?Nu mai trebuie nimic in plus la activitatea asta.Pentru alimentatie publica sau vanzare de produse de origine animala mai sunt necesare o serie de autorizatii, de ex.In cazul dvs, nu.
am depus acea declaratie pe propria raspundere odata cu infiintarea firmei.....deci e in ordine,nu mai trebuie altceva. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma intereseaza toate autorizatiile necesare pentru a da drumul unui mic magazin alimentar magazin alimentar D&G D&G Am un mic magazin, la curte,am depus dosarul pentru autorizatia de functionare ,la primarie,(cu certificatul constator ,si toate actele necesare),mi s-a dat un ... (vezi toată discuția)
Autorizare bufet de catre primarie Frezia84 Frezia84 Buna ziua, Este necesara obtinerea unei autorizatiii de la Primarie in cazul in care se vrea deschiderea unui Bufet (deci a unui punct de lucru) in incinta ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare magazin mixt pe pfa sorinnel_25 sorinnel_25 Buna, In urma cu o saptamana am deschis un mic magazin mixt (vanzari cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare in magazine nespecializate) pe PFA ... (vezi toată discuția)