avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Profitul din exploatarea brevetului de inventie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Profitul din exploatarea brevetului de inventie

Buna ziua!
As dori sa stiu daca scutirea de impozit pe profit se aplica pt mai multe societati care au cumparat acelasi brevet si pt cat timp. Poate o societate sa se infiinteze cu obiect de activitate in aria brevetului cumparat, adica sa produca doar produsul brevetat si sa fie scutita de impozit? Dar daca este asociat si inventatorul? Societatea va prezenta doar brevetul pt scutirea de impozit sau trebuie sa indeplineasca si alte conditii?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Obtinere brevet de inventie Rebecca_2011 Rebecca_2011 Se acorda brevet de inventie pe produs, pe procedeu sau nu se acorda pentru un produs existent, dar pentru care se folosesc alte metode de concepere, cu ... (vezi toată discuția)
Noua grila de impozitare se aplica si pfa si intreprinderilor individuale? bendis26 bendis26 buna ziua, nu imi este clar: PFA si intreprinderile individuale intra sub incidenta ordonantei sau platesc impozit pe profit ca si pana acum? (vezi toată discuția)
Infiintare firma administrare imobile iapost iapost Buna ziua, as dori sa infiintez o firma de administrare imobile. Conform Legii 230/2007, Art. 35. - (1) Pentru activitatea de administrare care include ... (vezi toată discuția)