avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren aprobat prin Legea 15/2003 - Legea tineretului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren aprobat prin Legea 15/2003 - Legea tineretului

Buna ziua,

Am o oportunitate de a lua un teren de la primarie prin legea tineretului 15/2003.Dar nu am inteles prea bine ce statut juridic va avea terenul dupa ce primaria mi-l atribuie in folosinta gratuita prin hotarare de consiliu.

Intrebarea este se poate vinde constructia si terenul..sunt proprietar?
Si ce altceva se mai prevede?
renteaza sau nu?

Alte discuții în legătură

Cumparare casa construita pe teren dobindit prin legea 15/2003 radupaul radupaul Buna ziua am gasit o casa de vinzare, construita pe un teren dobindit prin legea 15/2003 Pot cumpara aceasta casa? care va fi statutul terenului dupa o ... (vezi toată discuția)
Lg. 15 din 2003 torominu torominu As avea si eu o intrebare. Vreau sa cumpar de la cineva un teren primit de la primarie prin Lg. 15/2003.M-am gandit sa fac o promisiune de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Legea15 roxi17 roxi17 Buna ziua...am si eu o nelamurire...am primit o suprafata de teren in folosinta gratuita in baza legii 15 din 2003...din cate am inteles terenul nu se poate ... (vezi toată discuția)