avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Copilul major are restante la credit, pot contracta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Copilul major are restante la credit, pot contracta un imprumut ?

Buna ziua ! As vrea sa stiu daca in cazul unui imprumut la banca se verifica si situatia copilului acesta fiind major...Nu am inteles foarte bine notiunea de familie (sot-sotie sau sot-sotie-copii).Doresc un imprumut iar baiatul meu are o restanta la banca si as vrea sa stiu daca ma pot lovi de ceva probleme sau nu se mai ia in considerare daca e major ! Eu sunt la zi cu toate creditele in desfasurare ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: lucianalex , utilizator 14:35, 7 Februarie 2014
Nu aveti legatura cu restantele fiului daca nu sunteti parte in contractul lui, chiar daca ati locui impreuna.
Nu veti avea probleme la banca din pricina lui.
Nu sunt parte in contractul lui si locuim impreuna doar in buletin ! Sa inteleg ca nu va fi nici un fel de problema pana la urma ! Va multumesc pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere imobil in executare frank_kvitta frank_kvitta Stimati colegi forumisti,va cer ajutorul intr-o speta care ma depaseste. Este vorba despre o familie,pe care o cunosc,si incerc sa ii ajut cat ... (vezi toată discuția)
Casa bun comun cu soțul meu a fost vândută la licitație, și a cumpărat-o fiul nostru împreună cu prietena lui. cum mă pot asigura că nu voi fi dată afară dacă ei se ceartă? Mariana Botoc Mariana Botoc In urma divortului de sotul meu ,casa a fost scoasa la licitatie din cauza unui debit la banca (pe firma sotului)neplatit.Dupa multe termene de licitatie sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , as avea nevoie un sfat în legătură cu ce acte ... matei catalina matei catalina Bună ziua , as avea nevoie un sfat în legătură cu ce acte ar trebui sa fac . Se da următoarea situație: concubinul meu are un apartament luat prin ... (vezi toată discuția)