avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendarea activitatii si veniturile din dobanzi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendarea activitatii si veniturile din dobanzi

Am un SRL fara angajati, platitor de impozit pe profit si vreau sa ii suspend activitatea pe 3 ani pt a nu plati impozit forfetar.
Ce trebuie sa fac cu depozitele in lei pe care le am la banca? Ma gandesc sa scot banii in casa si sa inactivez contul bancar.

Alta intrebare: In Hotararea AGA de suspendare a activitatii in baza carui articol de lege trebuie sa zic ca se hotaraste suspendarea, sau unde pot sa gasesc un model de hotarare?
Cel mai recent răspuns: eucaleb , utilizator 15:08, 17 Aprilie 2009
am gasit in alt thread un model de Hotarare AGA www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate comerciala anitaovidiu anitaovidiu Buna dimineata. Sunt asociat intr-un SRL, societatea nu are de 3 ani activitate, i-a fost suspendata Doresc radierea sa, mi s-a spus la Reg Com ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator, ce implica? underx underx Buna ziua, Sunt administratorul unei SRL, numit prin actul constitutiv. Suntem 2 asociati, el 95% eu restul de 5. Nu ma mai inteleg cu el, as dori sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma ile@n@ ile@n@ Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)