avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere societate comerciala

Buna dimineata.

Sunt asociat intr-un SRL, societatea nu are de 3 ani activitate, i-a fost suspendata
Doresc radierea sa, mi s-a spus la Reg Com ca trebuie sa se faca o Hot AGA de dizolvare, eu am gasit ceva model dar apare forulat " dizolvarea societatii precum si lichidarea s-a simultana". Este bine asa? sau trebuie sa trec doar "dizolvarea societatii".
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: anitaovidiu , utilizator 07:39, 30 Aprilie 2012
Aveti aici un model de Hotarare AGA de dizolvare a unei societati, pus la dispozitie de unul din adminii acestui site, Andreea Lisievici. Sper sa va fie de folos.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Pe mine ma interesa dac trebuie sa specific si "lichidarea"?
Sigur, asa cum ati vazut si in ceea ce am atasat mesajului se mentioneaza si "lichidarea", nu numai dizolvarea societatii.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate - etapa a ii-a cameliaborangic cameliaborangic Buna seara, Am facut procedura de dizolvare si lichidare simultana a unui SRL cu 4 asociati. Mentionez ca societatea nu are active de impartit. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare Strut Ion Strut Ion Am facut demersul pentru dizolvarea si radierea simultana a unui SRL cu 2 asociati, fiecare 50% parti sociale. Am obtinut de la Reg Com rezolutia de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare fara lichidare ContSters57265 ContSters57265 In conditiile in care se aplica acest impozit forfetar si cert ca se va aplica, doresc sa dizolv firma fara lichidare, mentionez ca firma are doi asociati , ... (vezi toată discuția)