avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit societate comerciala inactiva
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

societate comerciala inactiva

Am o societate comerciala deschisa in octombrie 2008 care nu a mers deloc si a inregistrat pierdere. Nu as vrea sa o inchid dar as trece-o pe activitate zero o perioada, pana mai trece criza. Pentru perioada in care firma e inactiva mai trebuie platit vreun fel de impozit?
Cel mai recent răspuns: anika , utilizator 18:53, 27 Aprilie 2009
In noua aberatie fiscala ce a aparut nu se precizeaza, dar ministrul finantelor a spus ca firmele care au activitatea suspendata nu platesc acest nimpozit. Mai asteptam si precizari, norme, scrise. Eu sper chiar in anularea acestui impozit avand in vedere lipsa oricarui respect fata de oamenii de afaceri (cat de mici ar fi ei) care nu pot sa-si mai faca cat de cat un plan , un buget de teama ca peste noapte apare o reglementare care strica totul. Apoi anul acesta este an electoral si poate le vine mintea la cap pentru a avea ceva alegatori.
trebuie sa declari la registrul comertului suspendarea activitatii , maxim 3 ani, apoi mai vezi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati anticipate impozit pe profit 2010 m_nitu m_nitu Buna ziua ! Din noile prevederi legislative privind impozitul pe profit pentru anul 2010 am inteles ca vom plati suma declarata in 2009 in formularul 101 /4 x ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma inactiva razvandiaconu razvandiaconu Buna ziua, Va contactez pentru a va cere sprijinul in urmatoarea problema: Am o firma deschisa in 2007 pe care nu am avut niciun fel de activitate pana acum. ... (vezi toată discuția)
Inchidre firma sc_coron_srl sc_coron_srl buna dimineata , nu stiu daca m-am exprimat corect prin \"inchidere firma\". Anul trecut prin octombrie am deschis o firma, dar aceasta nu a avut activitate ... (vezi toată discuția)