avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rata scuter- marire comisioane si dobanzi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rata scuter- marire comisioane si dobanzi

buna seara.in 2008 mi-am luat un scuter in rate prin banc post.si as dori un raspuns la urmatoarea intrebare.in contractul facut cu cei de la care mi-am luat scuterul mi-au pus ca sunt casatorit,ca sunt proprietar de autoturism si ca sunt proprietar de 2 carduri de credit ceea ce nu este adevarat.plus ca in contracul facut cu dansii este scris negru pe alb ca comisionul lunar de administrare cont este de 3 lei iar acum este de 4.5 dupa care rata dobanzii retragere numerar era de 26,9 la suta iar acum este de 31,4 la suta,vreau sa mentionez ca rata mea era pe 5 ani si sau facut 6 si nu am reusit sa o termin.m-au terminat cu dobanzile.nu mai fac fata sa platesc mai ales ca am ramas fara servici,contul meu este adminstrat de ERB retail services.:(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:52, 8 Februarie 2014
In momentul cand ati semnat contractul la unitatea bancara nu ti constatat erorile invocate acum ?
Referitor la comisionul majorat, ati semnat act aditional la contract ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2014
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme grave cu banca ecarmenionescu ecarmenionescu Buna ziua! Va cer sfatul cu privire la o situatie ivita acum aproape 10 ani in [b]decembrie 2005[/b], cand pentru a-mi achizitiona un laptop de la Altex, am ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Probleme banci ,card lorenzo29 lorenzo29 buna ziua,in urma cu cativa ani mama mea a facut cumparaturi in rate de la un magazin,dupa ceva timp a mai primit un card,a platit toate ratele,a retras si o ... (vezi toată discuția)