Buna ziua,
In urma neințelegerilor salariale cu contabila firmei, aceasta a procedat la sustragerea unui număr de BO și CEC de la sediul firmei. Aceasta le-a predat unui creditor al firmei mele cu care s-a aliat in schimbul unor sume de bani (bănuiesc), fiind completate cu niste sume astronomice. Firma a intrat astfel la incidență de plată, in martie 2013, neavand disponibil în cont respectiva sumă.
Menționez că aceste BO NU AU FOST SEMNATE DE CÃTRE MINE, ADMINISTRATORUL FIRMEI. Ce a urmat a fost executarea silită a unui apartament. Intre mine și creditor nu exista nici un protocol de predare -primire al BO sau CEC. Am depus plângere penală la poliție pentru acest furt în martie si încă nu s-au finalizat cercetările.Am acționat in judecată lipsa de autenticitate a BO și CEC, doar de o saptamână pentru a anula efectele BO și CEC pentru că debitorul cere evacuarea apartamentului . Ce se poate face sa se stopeze evacuarea pana la soluționarea cauzei?
multumesc anticipat
Nu inteleg prea bine ce incercati dumneavoastra sa spuneti deoarece acele documente de plata trebuiau sa fie acoperite de facturi justificative, iar pe de alte parte se poate cere de la banca verificaea semnaturii pe documente, putea semnatura sa fie identica incat banca sa nu sesizeze/???Eu lucrez cu banca si mi sa intamplat sa nu-mi recunoasca semnatura pe documentele de plata si a trebuit sa merg sa confirm( sau nu) autenticitatea semnaturii si acordul de plata .
Mult succes.