Buna ziua! Ca urmare a solicitarii unei firme cu care colaborez si avand in vedere faptul ca pana atunci nu am avut probleme referitoare la plata, am acceptat amanarea depunerii in banca a doua bilete la ordin cu 30 de zile.Mentionez ca am primit fax de la firma respectiva cu semnatura si stampila administratorului in care mi se solicita acest lucru.Dupa 30 de zile cand am dus B.O. la banca la primul am avut refuz total,iar al doilea a fost rejectat pe motiv ca suma in litere nu corespunde cu suma in cifre.De atunci au trecut aproape 2 luni,timp in care din primul bilet mi-a fost platit aproape jumatate din suma,dar de 10 zile administratorul firmei nu mai raspunde la tel.Mentionez ca i-am solicitat alte B.O.,dar mi-a spus ca o sa plateasca prin ordin de plata.
Intrebarile sunt urmatoarele;
Cum i-mi pot recupera banii,avand in vedere faptul ca ;
-primul B.O. nu a fost prezentat la termen
-al doilea B.O. a fost rejectat (nu a fost primit de catre banca).
depunetii in banca si BO al carui termen este depasit - daca vor fi bani in cont va fi platit de catre banca. daca nu, il investiti cu formula executorie si treceti la executare silita.
al doilea BO nu este valabil deci nu aveti ce face cu el - aveti nevoie de un alt titlu executoriu - BO, CEC sau hotarire judecatoreasca
Le-am depus pe amandoua la banca.Primul mi-a fost refuzat din lipsa de disponibil,iar al doilea a fost rejectat.
La amandoua am factura rosie cu semnatura si stampila.La primul am inteles,dar la al doilea nu pot depune plangere penala pe motiv ca a fost completat intentionat gresit,si in paralel sa merg si pe comercial pe baza facturii???
Bilet la ordin refuzat
misu76
Buna ziua! Ca urmare a solicitarii unei firme cu care colaborez si avand in vedere faptul ca pana atunci nu am avut probleme referitoare la plata, am acceptat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat
misu76
Buna seara!
Am un bilet la ordin care mi-a fost rejectat(nu a fost primit de catre banca),pe motiv ca suma in litere nu corespunde cu suma in cifre.
Desi am ... (vezi toată discuția)